ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
Volos Dog Training Center | Εκπαίδευση Σκύλων - Φιλοξενία - Ξενοδοχείο Κατοικίδιων Σκύλων & Pet Shop Κάτω Λεχώνια Βόλος


Εκπαίδευση σκύλων ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο σκύλος εκπαιδεύεται ώστε να αποκτήσει συγκεκριμένες συμπεριφορές - δεξιότητες, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες πρωτίστως του ζώου και φυσικά του ιδιοκτήτη με στόχο την διευκόλυνση της συμβίωσης τους.

Η εκπαίδευση αφορά όλους. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ηλικία, την  ράτσα και το μέγεθος. Ο χρόνος εκπαίδευσης ποικίλει ανάλογα με τα πιθανά προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου και τον χειρισμό του ιδιοκτήτη.
 

 


 

 
 
Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η εκπαίδευση ενός κατοικιδίου δεν είναι χρήσιμη μόνο για εξειδικευμένες κατηγορίες (π.χ. φύλακες χώρους) αλλά αποδεικνύεται χρήσιμη στην καθημερινή ζωή. Ένα εκπαιδευμένο κατοικίδιο εξασφαλίζει ασφάλεια και ως προς τον ιδιοκτήτη του, ενώ είναι ασφαλές και για τα άλλα κατοικίδια.

Όσοι έχουμε επιλέξει συνειδητά, να έχουμε στην ιδιοκτησία μας ένα κατοικίδιο, οφείλουμε να ανοίξουμε έναν κώδικα επικοινωνίας με το ζώο, ώστε να το εντάξουμε ομαλά στις καθημερινές μας συνήθειες και ασχολίες δίχως να το αποξενώνουμε.

Εάν αφιερώσουμε τον χρόνο που αρμόζει στο κατοικίδιο μας, θα έχουμε ένα χαρούμενο ζώο, το οποίο δεν θα μας δημιουργεί κανένα εμπόδιο, στην καθημερινότητά μας, επιτυγχάνοντας και την δική μας ικανοποίηση.

Σε αυτή, λοιπόν, την προσπάθεια εκπαίδευσης είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλουμε ως σχολή στην επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

 


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Ειδικά μελετούν το κατοικίδιο σας αξιολογώντας τη συμπεριφορά του (π.χ. φοβίες) και σας καθοδηγούν ώστε να δώσετε έμφαση σε συγκεκριμένα πράγματα.

περισσότερα...

...
ΠΡΟΕΚΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

Από τις πρώτες ακόμη μέρες ο ιδιοκτήτης οφείλει να καθοδηγήσει ορθά ένα νεαρό κατοικίδιο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όταν το ζώο είναι νεαρό, ώστε να μην δημιουργηθούν φοβίες.

περισσότερα...

...
ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ

Σε αυτό το στάδιο της εκπαίδευσης ο σκύλος εκπαιδεύεται να εκτελεί κάποιες βασικές εντολές. Οι εντολές, μπορεί να φαίνονται απλές για τον άνθρωπο αλλά χρειάζονται υπομονή, επιμονή και επανάληψη. Ο σκύλος μαθαίνει να μένει δίπλα στον ιδιοκτήτη, να κάθεται, να στέκεται , να ξαπλώνει και το “εδώ”.

περισσότερα...

 
...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ

Σε αυτό το στάδιο της εκπαίδευσης απαιτούνται από τον σκύλο περαιτέρω δεξιότητες ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. πχ εκτέλεση σύνθετών εντολών. Δυνατότητα απόκτησης πτυχίου υπακοής ΒΗ/VT.

περισσότερα...

...
I.G.P. DOG SPORT

Αποτελεί το ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης σκύλου. Το κομμάτι αυτό της εκπαίδευσης είναι αγωνιστικό και ο σκύλος εκπαιδεύεται να εκτελεί ένα πολυσχιδές συμπλεγμα εντολών. Είναι ένας συνδυασμός εντολών υπακοής, καθηκόντων, ιχνηλασίας, κοινωνικοποίησης, μεταφοράς θηράματος και συγχρονισμού και τελευταίο αλλά και πιο σημαντικό ο εκπαιδευμένος σκύλος πρέπει να έχει την σωστή στάση σώματος, αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

περισσότερα...

...
K9 POLICE DOG

Στην σχολή μας υπάρχει τμήμα προεκπαίδευσης για σκύλους για τα σώματα ασφαλείας. Εδώ άνθρωποι ειδικοί στο χώρο και που ανήκουν στα σώματα ασφαλείας θα βρουν όλο το κατάλληλο εξοπλισμό τεχνογνωσία καθώς και να κάνουν προπόνηση για να φτάσουν το σκύλο τους στα υψηλότερα στάνταρ ανάλογα με την ειδικότητά του.

περισσότερα...

 
...
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Δίνουμε λύση σε πιθανές προβληματικές συμπεριφορές του ζώου π.χ. καταστροφή αντικειμένων, φοβίες κτλ. 

περισσότερα...

...
ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΟΥ

Ο σκύλος εκπαιδεύεται να φυλάει συγκεκριμένο χώρο με ασφάλεια.

περισσότερα...

...
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

 

περισσότερα...

 


 

BINTEO
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ