ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Αγορανομικά, Νομικά και Υπεύθυνη Προγράμματος Εκπαίδευσης είναι η Αγγελή Ευσταθία, με τεχνικό σύμβουλο τον σύζυγό της Απόστολο Πούλιο, εκπαιδευτή αστυνομικών σκύλων σε όλα τα επίπεδα, κυναθλητής και προπονητής στο IGP DOG SPORT, και μέλος της Πενταμελούς Επιτροπής για τα αδέσποτα του Δήμου Βόλου.
 
ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Το εκπαιδευτικό μας team έχει συμμετάσχει και συμμετέχει διαρκώς σε σεμινάρια που πραγματοποιούνται από προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης στον χώρο της εκπαίδευσης σκύλων. Η επιμόρφωση μας είναι συνεχής και πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα. Σεμινάρια και επίμορφώσεις που μας καθιστούν ειδικούς στον Ελλαδικό Χώρο.
 
Mario Verslype ( 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο IPO SPORT)
Anza Jogi ZankHer Ann Γερμανός καταξιωμένος εκπαιδευτής σε Αστυνομία Στράτο στην Γερμανία
Vincenzo Manniati Ιταλός εκπαιδευτής
Tuukka Nikola Φινλανδος εκπαιδευτής Αξιωματικός στρατού
Branimir Miklobusec Σλοβένος εκπαιδευτής
Bartek Przykuta Πολωνός εκπαιδευτής και εκτροφέας Βελγικού Ποιμενικού
 Christian Mieck, Γερμανός εκπαιδευτής και επίσημος εκαπιδευτής WUSV
 Zhirkevich Sergey, Ρώσος εκπαιδευτής παγκοσμίου φήμης με ειδικότητα στην ιχνηλασία με την επωνυμία TrackMan
 
Επίσης συνεργασία με όλους τους Έλληνες καταξιωμένους Εκπαιδευτές.

 


 

 
 
Εμπιστευτείτε ανθρώπους ικανούς ώστε να αναπτύξετε έναν κώδικα επικοινωνίας με το σκύλο σας και να μην παίρνετε συμβουλές από ανθρώπους ανειδίκευτους στο χώρο.

Η εκπαίδευση ενός σκύλου δεν είναι απλή υπόθεση. Προϋποθέτει πολλές γνώσεις, σωστούς χειρισμούς χωρις βία και άλλες λανθασμένες κινήσεις. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε ξοδέψει χρόνο και χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ο σκύλος είναι ζωντικός οργανισμός και μέσω της σωστής εκπαίδευσης όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν.

Είμαστε στη διάθεση σας για να αναπτύξουμε τον σωστό κώδικα επικοινωνίας με το σκύλο σας, ώστε να μην μπορείτε να τον αποχωριστείτε ούτε λεπτό.

 


 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της σχολής μας θα βρείτε πληθώρα παροχών σε υλικοτεχνική υποδομή - εξοπλισμό και υπηρεσίες που καινοτομούν στον χώρο της εκπαίδευσης - φιλοξενίας σκύλων.
 
...
Ξενοδοχείο

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με αγάπη και αφοσίωση, προσφέρει σε κάθε κατοικίδιο την φροντίδα και την αγάπη που έχει συνηθίσει.

...
Γήπεδο Εκπαίδευσης

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, 4 στρεμμάτων, περιφραγμένος και με γρασίδι ώστε το κατοικίδιο σας να εκγυμνάζεται με ασφάλεια.

...
Οχήματα Μεταφοράς Σκύλων

Ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ σκύλων, 3 θέσεων, με εξαιρετικά θερμομονωτικά υλικά, χώρο αποθήκευσης καθώς και ανεμιστήρες για σωστό εξαερισμό των σκύλων. Πραγματοποιούνται επίσης μεταφορές σκύλων σε προορισμό της επιλογής σας, κατόπιν συνεννόησης - ταξί σκύλων. 

...
Εξοπλισμός

Η σχολή μας έχει μια τεράστια γκάμα σε εξοπλισμό, με τις κατάλληλες προδιαγραφές, ώστε ο σκύλος σας να εκπαιδεύεται με ασφάλεια.