ΕΚΤΡΟΦΗ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 
 
ΕΚΤΡΟΦΗ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Volos Dog Training Center | Εκπαίδευση Σκύλων - Φιλοξενία - Ξενοδοχείο Κατοικίδιων Σκύλων & Pet Shop Κάτω Λεχώνια Βόλος


Τον τελευταίο καιρό η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται με την εκτροφή δύο κορυφαίων ράτσες σκύλων του Βέλγικου Ποιμενικού (malinois) και του Γερμανικού Ποιμενικού (German Shepherd). 

Οι σκύλοι του εκτροφείου μας συνοδεύονται με όλα τα χαρτιά - εξετάσεις. Είναι σημαντικό όταν πρόκειται να αγοράσετε έναν σκύλο να υπάρχουν εξετάσεις - τίτλοι σκύλου - χαρτιά που κρίνουν το σκύλο ικανό για να αναπαραγωγή.

Το εκτροφειο μας είναι καθ’ όλα νόμιμο και είναι καταχωρημένο στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος με το όνομα DΙ NOMBRE. Αγοράζοντας το πιστό φίλος σας από το εκτροφείο μας σας παρέχεται αυτόματα το PEDIGREE του σκύλου που πιστοποιεί ότι ο σκύλος είναι καθαρόαιμος καθώς επίσης λόγω γενεαλογικού χάρτη σας παρέχονται εγγυήσεις για το σκύλο που θα αγοράσετε π.χ. προβλήματα υγείας, δυσπλασίες κτλ.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο σκύλο από τις ράτσες που προαναφέραμε, το καλύτερο για εσάς θα ήταν να επισκεφτείτε την σχολή μας και να σας παρέχουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε τελείως δωρεάν καθώς και να δείτε - γνωρίσετε τα σκυλιά της εκτροφής μας.