ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
VOLOS DOG TRAINING CENTER
Εκπαίδευση Σκύλων, Φιλοξενία Κατοικιών & Pet Shop Κάτω Λεχώνια Βόλος


Η επιχείρηση μας “Volos Dog Training Center” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εκπαίδευση σκύλων καθώς και με την εκτροφή βελγικού ποιμενικού (Belgian Malinois).

Χάρη στην αγάπη μας για τα κατοικίδια αποφασίσαμε πριν αρκετά χρόνια να δημιουργήσουμε μια σχολή εκπαίδευσης σκύλων προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης κατοικιδίων καθώς και την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται κάθε κατοικίδιο.

Η σχολή μας διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και είναι στελεχωμένη με πιστοποιημένους εκπαιδευτές σκύλων που αγαπούν και φροντίζουν επιμελός κάθε κατοικίδιο. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας είναι σε καλά χέρια.
 

 


 

 
 
ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

στα Κάτω Λεχώνια θα βρείτε επίσης και το ξενοδοχείο κατοικίδιων που έχουμε δημιουργήσει προκειμένου να προσφέρουμε μια άνετη φιλοξενία σε κάθε κατοικίδιο καθώς και την φροντίδα που χρειάζεται.

Τέλος, στην επιχείρησή μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τροφές, αξεσουάρ και ότι άλλο χρειάζεται το κατοικίδιό σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος και φιλοσοφία μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε κατοικίδιο προσφέροντάς του υπηρεσίες και προϊόντα που θα κάνουν την ζωή του πιο όμορφη και χαρούμενη.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στα Κάτω Λεχώνια ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουμε.