ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

 
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Volos Dog Training Center | Εκπαίδευση Σκύλων - Φιλοξενία - Ξενοδοχείο Κατοικίδιων Σκύλων & Pet Shop Κάτω Λεχώνια Βόλος


Στην επιχείρησή μας “Volos Dog Training Center” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, έχουμε δημιουργήσει έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που μας επιτρέπει να μπορούμε να αναλάβουμε την φιλοξενία του κατοικιδίου σας εξασφαλίζοντάς του μια απόλυτα ήρεμη και ασφαλή διαμονή, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Με προσωπικό, αποκλειστικά και μόνο εκπαιδευτές και με σύγχρονες εγκαταστάσεις ειδικά μελετημένες ώστε να παρέχουν σωστά ισορροπημένη θερμομόνωση του χώρου, με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ζέστη ή κρύο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας είναι σε καλά χέρια.

Το κάθε κατοικίδιο μένει σε δικό του χώρο, ειδικά διαμορφωμένο, για να προσφέρει μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Προαυλίζεται καθημερινά στους περιφραγμένους χώρους έξω από τα δωμάτια διαμονής με την εποπτεία πάντα εξειδικευμένου προσωπικού.
 

 


 

 
 
ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι χώροι φιλοξενίας κατοικιδίων καθαρίζονται τακτά και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ αμέσως μετά την αποχώρηση του κάθε σκύλου, αποστειρώνονται ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση για τον επόμενο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με αγάπη και αφοσίωση, φροντίζει να προσφέρει σε κάθε κατοικίδιο την φροντίδα και την αγάπη που έχει συνηθίσει.

Μια βόλτα στις εγκαταστάσεις μας και μια πρώτη γνωριμία με το προσωπικό μας, θα σας βεβαιώσει για την ποιότητα των υπηρεσιών μας ώστε να είστε βέβαιοι ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή για το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσετε όταν έρθετε να παραλάβετε τον κατοικίδιό σας, θα είναι, ότι δεν θα θέλει να φύγει.